BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, January 27, 2011

:set bersalin idaman hati:

mak aihh tajuk nak best ajeee....
ok ok nape idaman hati...maybe sbb aku suka kot....
sungguh tak kukuh..sudah ader maybe pastu ader kot pulak tue....

hurm nak tahu aku pakai set bersalin ape tak???
aku guna SET BERSALIN JAMU MAK DARA....
haaa kau dengar nama jamu tue macam mantoop best jeek...
elehhh nama jek mantap tapi kalau kau tue malas nak pakai nak ikut betul2 
memang harapan nak jadik mantap tue terkubur jelah



okaylah first skali aku review secara am ....
kalau secara amnya produk nie memang best sangat2....
aku suka part tang nak makan jamu tue....
sebabnya aku tak suka minum jamu...makan jamu aku suka
jadinya kalau kau xnak tak suka minum jamu kau leh amik pil jamu...
sebabnya dier bagi kau jamu serbuk dan jugak jamu tak serbuk pil

keduanya kalau nak review secara detail..satu persatu
korang boleh lah klik kat sini rahsiacantik

haa tentang harga pulak klu xsilap aku satu set nie dalam RM350
tapi masa aku beli aritue ader promotion so leh dapat murah skit la kan..


6 comments:

fikaryna said...

suka en3 nih..nanti nak tanya ryna datang lagi eh..

mun dpt beli rege 300..bestnya..

nanonano said...

ok anak ke2 bley try produk ni plak, hahahaha nk jadi ank dara smule ar :p

chempaka said...

dah kena berpikir2 nak amek set aper time nak bersalin nanti...

mun said...

fikaryna:owh yeke..hehehe..okeh no prob..

mun said...

nanonano:eleh..skrg pon na slim ape....

mun said...

chempaka:haaa..cubalah set nie chem...bg mun ok...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...