BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, January 4, 2011

:penyelesaian untuk kulit sensitif:

sejak lahir mirza punya kulit memang sensitif...
macamana saya tau sensitif????
ehh..tahulah dah anak kite 
hari-hari duk ngadap dier...........

hurmmm..sudah jadi adatkan..
bile kite dapat anak...
maka hadiah pon banyak dapat...
dari set baju-baju yang comel.....
ke mitten n bootens yang comel jugak....
sampailah ke toilettris.....

macam-macam brand toilettris 
yang mirza dapat.....
anakku lah....
baby kiko lah...
pureen lah.....

tapikan....
semua brand kat atas tue....
 SEMUA tau....tak sesuai dengan mirza...

kalau ko pakai jugak sebab ko
suka dengan bau nye yang wangi...
maka anak ko akan terima kesan nya....
merah-merah satu badan.....ruam sana sini.....

hurm...maka penyelesaian nya....
.
.
.
.
ini

sebamed for baby

lepas pakai set nie...
baru nampak kulit muka mirza ok...
kulit badan mirza ok....
dan mirza pon ok...hehehee...

yang lagiii ok nyeee....
segala toilettris yang mirza dapat tue
mama mirza yang guna tau...hahahaa

haaa stok toilettris saya berbulan tak payah beli
sebabnye duk mengabehkan stok mirza....
hihihih....untung mama .....

*mirza ikut kulit saya..kulit sensitif

8 comments:

mamaelly said...

sama la ngan putry..tak leh pakai anaku bagai tu... hihih seba med jugak la jawabnye

NURUL said...

raina pun kulit sensitif. mun tahu tak crwam apa2 yg utk kulit? raina jenis kalau nyamuk ke semut gigit dia terus berkesan. minggu lepas nurul beli bio oil baru nak try pakai

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

Salam & hye Mun..
salam kenal.. hehehe, Mun kalo bby yg kulitnye tak sensitif pakai Sebamed nie ..bleyh tak..??juz nak mencantikkan kulit je..bleyhkan..

erm.. Mun.. nnt kite exchange link yer..selamat berkongsi cerita.. :)

mun said...

nurul:hurm yeke..mirza pon sama nurul..terkesan kalau kene gigit nyamuk....mun sapu sebamed jek...maybe krim vit E boleh kot nurul....

mun said...

hye.....boleh je pakai awak kalau nak cantikkan kulit....hehehe

yaya+frdz+auf said...

sebamed mmg bagus. kite pon guna. cream rash montot dia pon bagus. :)

sharEna said...

mun, naurah pakai lotion badan & sabun sebamed jer. kt nursery yg problem sket sbb kdg2 diorang x letak. tu psl kkdg naik rashes. dh la kulit si kecit tu sensitip yg amat. haihh...poneng kepalo mak..

now naurah pakai wash Cetaphil. mahal oo...tp mmg berkesan. cepat baik alahan dia tuh. cuma kopak la duit mak bapak dia..kui kui

nanonano said...

Kata kulit mama snsitif gk,blh pkai ke smua yg mirza xley pkai tu?hehehe kalau byk lg st0k,mun bt smula hmper recycle bg kat new b0rn member2,hehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...