BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, January 11, 2011

:manja ke mengada-ngada niee:

hye semua...gud gud morning
semalam saya emergency leave coz nak uruskan banyak perkara...
dan perkara utama nya adelah incik b demam....

aikk....suami demam pon kene cuti ke???
yeap..kenelah beb..kalau tak sape nak bawa dier p jumpa doctor....
pastu nanti kat rumah sapa yang nak masakkan bubur untuk dier...
dah kompem-kompem demam tak lalu makan kan....
so nak jadik isteri mithali...kenelah berkorban cuti....hahahahaa....
naseb baik arinie demam dier dah kebah...heheheee
kalau tak memang wajiblah kan berkorban lagi sehari cuti...

maka semalam memang tak menang tangan okeh...
mana nak jaga anak..nak jaga suami....
nasib baik jugak lah saya tak turut demam...

mirza pulak macam besalahkan....
bergantungan tak terhingga...
sungguh manja...
manja kee mengada-ngada eikk...

saya nak pegi tandas pon dier nangis....
saya nak masuk dapur pon dier nangis...
saya jauh sikit dari dier pon menangis....
sepanjang hariii duk dengar dier menangis jelah...

dier akan senyap bile kite di depan mata die....
hahaa...penakut plus manja plus mengada-ngada.......

*tak encemla mirza asek nangis jeee-mak uda mirza


5 comments:

sharEna said...

makin besar diorang makin manja. naurah pon nk tinggal dia kt nursery dah susah. taknak di amek by pengasuh. pdhal dulu bkn main suke dgn pengasuh tue. pagi td siap nanges2. adoii..poneng kepalo..

nanonano said...

haha same je ngn hero na,
lasak tp klu tggl sorg nanges trus,
penakot yg amat :P

fikaryna said...

mirza tumpang ayahnya manje2..hehe..

NURUL said...

wow isteri mithali la mun ni. bagus tu. mun join gath tak? nak no tipon

Luv like this.... said...

mirza tau mama dia cuti tu psl la dia wat perangai2 mnja dia..:)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...