BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, January 24, 2011

:kawan laki aku baca blog aku:

haaaa korang tengok tajuk tue dulu....
tengok betul-betul tau....

ekceli aku tak kisah pon sape-sape yang nak baca belog aku
yang aku tahu mostly kawan aku jek yang duk baca belog aku....
lepas kawan...kawan bloggers pulak kan..means kawan alam maya aku..
lepas kawan alam maya aku...maybe sedikit sebanyak musuh aku....
uiksss aku tak penah nak bermusuh-musuh dengan orang kayyy...
tapi manalah tahu kan ader yang nak berkawan bermusuh dengan aku di alam maya nie
lepas tue....aku ingat takde dah senarai pembaca aku...

tup-tup aritue aku dapat komen dari sorang laki nie....
siap suh kim salam kat laki aku lagi....
aku ape lagi kan dengan tak semena-mena nak cuak...
terus text incik b tanya itu dan ini....
lepas tue barulah tahu yang mamat tue kawan laki aku...
hahahaa...giler ahhh kawan laki aku baca belog aku...
dahle belog nie aku tulis secara caca marba...
maklumlahkan belum pon lagik setahun menulis...
uihhh segan weyh aku segan.....

segan-segan pon best gak weiii sebab dier follow aku...
aku sempatlahkan menerjah ke blog dier...
rupanya-rupanya dier baru jek melangkah ke alam bloggers...
so welcome ayie.....moga-moga bertambahlah kawan u di alam maya nie


*kenapa aku guna align left untuk entry nie...???aku pon tak tahu kenapa...macam best...


2 comments:

NURUL said...

blog nurul ni kadang2 ibu nurul ada baca hehe

nurul aziyana said...

yna pun prnh kwn hubby bc..pnglmn bersalin lk tu..tp kira baik ar ngn kwn tu..mcm se geng jgk

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...