BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, January 27, 2011

:kalau kau nak peluk-peluk,nak cium-cium pon......:

agak-agak la weyhhhh....memang aku bengang tau...

hurm kejadian nya mcam nie...semalam lepas keje
incik b text aku mintak tlg amikkan dier kat tempat keje dier
so aku pon takpelah kan...cakap ok jelah....

masa tengah2 drive tuh..ade lah sebijik kete MYVI kaler OREN 
(haaa kau aku capslock skit bagi terang.....)  kat depan aku nie
aku pown follow jek macam besa arr...pastue kan....
pastue kan aku tengok kete dier jap ke kanan jap ke kiri...

aku pown tengok arr kete tue..apehal tayar pancit ke, ke mengantuk
sekali aku tengok hah kau siap duk berpeluk,bercium bagai....
tue dalam kete tue sambil duk drive....

aku pon apelagiii..mulalah terasa macam panas membara jek
aku follow dekat-dekat...pastu aku overtake kete dier....
sambil aku overtake tue aku HON2 sebanyak yg mungkin
skali aku tengok mamat tue duk tengok aku....
dan uolls nak tahu x yg couple tue melayu okeh...

arghhhh sungguh memalukan.....sungguh sungguh ok...
kalau kau nak sangat beromen bermesra-mesra pegilah cari satu tempat...
nie tidak atas jalanraya sambil drive korang duk buat keje tak senonoh...
membahayakan orang lain tahu tak??????oh tidak...sabar jelah mun

gambar di bawah takde kene mengena dengan kejadian....

aku tengah menunggu incik b di pintu masuk...
aku takde dalam gambar,hanya gambar pagar jek.......

8 comments:

sharEna said...

buat malu kaum jerrr...cehhh...

afni+hafiz=dani said...

ayooo.. da kemaruk sgt la tu.

Em's Family said...

kene kawin je orang macam tu :)

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com

sya said...

lagi best klu u mention no flat skali hehehehe

chempaka said...

bebudak sekarang mmg memalukan kaum jer!! suh kawen cepat jer....

Luv like this.... said...

err..malu lerr

fikaryna said...

kalau kat jalan raya mmg buat org bengang la..sbb bahayakan kita kan..bukan kita heran nak buat apa..tp kalau dah bahayakan org lain..mmg buat malu jer..

nurul aziyana said...

gersang xingt la tu..ish2 poyo btul

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...