BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 9, 2010

:weekend@kijal terengganu:

 weeken yang lepas...kami anak beranak  jalan jauh membawa diri
malam sebelum balik tue saya siapkan segala barang-barang mirza 
dan letakkan di satu tempat....
siap awal2 senang takut kang terlupa pulak...

pagi tue kul 5.30 pagi dah bangun...bersiap-siap...
lepas saya bersiap..saya siapkan mirza pulak..
ingatkan dlm kul 6:30 pg leh gerak dah tapiii
sudahnya kul 7 pagi jugak bergerak....

 mirza kite nak balik kampung papa...

siap bawa clipfan lagi....padehal psg jee aircond dlm kete
muka teruja tengok clipfan tue ader cahaya...siap terngaga lagi tue

 hurmmm..mirza nie memang jenis yang cepat bosan tau...

mirza...cheeseee.....

apesal papa buat muka terkejut

 mirza dengan bukunya

 wajib masuk mulot....

belum masuk tol..mirza dah tido...
bile mirza dah tido..bolehla saya tido sama..hehehe..
saya suka tengok mirza tido....tenang jee muka die

sebahagian mainan mirza...
memang wajib bawa kemana-mana saja...

sampai je kat kampung...semua orang dier takmo tau
even ngn papa dier pon dier tak mau...
melekap jee 24 hours dengan saya...
kalau di ambil jugak..mulalah menangis je...
mirza sudah kenal orang sekarang nie
sudahnya saya nak makan ke..nak mandi ke..
nak solat ke..memang susah...

sekejap je kami kat kampung...
ari sabtu di sana tido semalam dan ahad tengahari sudah balik ke sini..
tak sempat nak pegi mana-mana coz musim hujan.....
susahlahkan nak bergerak dengan budak kecik lagi...
lagipun nak jaga jugak kesihatan mirza nie..

*nie saja gambar yang sempat saya snap..

7 comments:

mamaelly said...

mun... mirza ok eh dok dalam car seat..hihi elly smpi skang masih belum biasakan Putry kat car seat lagi.. kemana2 masih berpangku.hihi Putry dah tak leh main dah mainan2 yg berunsurkan kain.. alergic..waaaaa

sharEna said...

bilelah nk jejak kaki kt terengganu yer?? huk huk

Bicara hati ibu aisya said...

Wah...behave nya mirza jalan jauh duk dalam carseat yer. Comei..geram tgk pipinya yang bulat tuh..hihihi.

mun said...

mamaelly:hurm...kadang2 tue takmo jugak mirza duk dalam tue.....oo yeke....takpelah kesihatan putry lagi penting

mun said...

sharena:kite pun sebab husband orang terengganu..kalau tak tk jejak jugak..kih kih kih

mun said...

ibu aisya:hurm....kdg2 je ok awk..kdg2 tue takmo jugak dier....

Mademoiselle Ctiey said...

yeay.. mirza balik kampung ye... seronoknyer dier.. penat tak mirza jalan jauh tue.. walaupun perjalanan jauh tp tetap menyeronokkan kan... hehe..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...