BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, December 27, 2010

:sembilan bulan yang indah:

 hai mirza...sudah sembilan bulan anak mama nie....
cepat tak cepat masa berlalu????
tahu-tahu dah 9 bulan

jom kite tengok perkembangan mirza

- sudah tumbuh 2 gigi bawah...(tak leh nak capture ar gigi tue)
- sudah pandai kissing-kissing saya....bile saya cakap...
"mirza sayang mama"..terus dier kiss pipi saya dengan mulut dier
- sudah pandai tepuk-amai-amai sendiri kalau kite nyanyikan lagu tue
-bile saya sebut" mirza pandai"...terus dier tepuk tangan tanda bagus....
- kalau die mahu tido...terus dier p landing kat tilam dier n baring.....
itu tandanya yang dier mahu tido...
 - kalau dier mahu minum air masak..dier akan terus dapatkan 
botol air masak tue dan terus masuk mulut..
- sudah pandai nak memanjat sofa...
- kalau nak tido mesti nak peluk bantal busuk dier tue....
- kalau time makan..bile dier nampak jee mangkuk n sudu die 
kite pegang terus die datang duduk depan kite.... 
- kalau kite tangah gelak ramai-ramai..dier pon turut gelak skali..
macam paham je anak mama nie...
- kalau tengok kite pakai lawa-lawa..mulalah duk merengek nak ikut sama
- kalau dengar jee iklan tv3 tue..yang globe tue..tengah main ponn
cepat jeee datang kat depan tv...
- dah pandai main kejar-kejar dah sekarang nie...kalau kite dok kejar dier
laju jee dieer merangkak tau nak lari...
- kalau takmo makan dier akan tutup mulut rapat-rapat...hmm
buatlah camner pon dier tetap tutup mulut tue..

*gambar lain takde..so rembat jek gambar nie...




4 comments:

misha.w said...

makin hensem mirza. :)

nanonano said...

xlame lg nk setahun,
yeayy kejap je dah bsr ank2 kite ehh..
hehehe

mamaelly said...

encemnye mirza. piwittt.. mirza..auntie ada anak dara tauuuu

Mademoiselle Ctiey said...

Waaaaa mirza... dah 9 bulan ye mirza sayang.. rindu betul auntie ct kt mirza nie.. dah semakin comel n hensem ye.. tak sabar nak tgk bila mirza dah pandai jalan.. terhibur aunty ct bila baca pasal perkembangan mirza... cepat betul masa berlalu kan.. seronoknyer... semoga membesar dgn sihat n ceria n jadi pilot yang hensem tau.. hehe..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...