BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 30, 2010

:kecik-kecik dah ade habit:

hep hep hooray....
tahniah kepada team malaysia...
sebab uolls main habis-habisan...
pastue menang dengan agregat 4-2......
pastue jadik juara Piala AFF Suzuki 2010.....
pastu secara tak langsung kami dapat cuti free untuk esok hari...


hari niee kan semua orang duk kecoh post kat belog pasal 
kemenangan semalam...tapi saya nak kecoh pasal anak sendiri
boleh tak bolehhhh...????alaaa bolehkan jelah asal ade cite.....

hurm..ekceli takde pape pon yang best sangat  nak cite...
cuma saya nak share dengan uolls semua ragam sei kecik saya nie


mirza nie ade satu habit
habit dier adelah die suka tahan mata takmo tido
then kalau dah tido pon tak sampai 15 min dah bangun..
bangun pulak takde nak mamai-mamai dulu...golek-golek dulu kee
kalau dah bangun..memang dier terus bangun..merangkak main....


hurm nak di jadikan cerita....satu hari tue memang dier SUSAH  nak tido
saje je capslock kan word susah tue coz nak bagitahu yang ianya memang 
susah sangat....oklah senang cite 2 kali ganda susah....

bile dah susah dan plus saya dah tak larat nak kawal...
saya masukkan je mirza dalam buaian dier tue....

pastue saya buka channel disney...bagi dier tengok upin dan ipin....

(mirza memang suka sangat suka tengok upin & ipin  tau)

sambil tengok sambil berbuai....
buai....buai dan buai......
last-last....haaaa terlentok tido.....


haaa kan dah cakap tadii....
dier sememangnya mengantukk..
tapi saje jek tahan mata  coz nak main....


bile dah tak tertahan...tido jugak akhirnya



5 comments:

sharEna said...

Mun, Naurah pon suke tahan mata. Mlm td mase tgk bola dia asek main je dekat rak tv. mulut asek pot pet. pastu kdg2 dia merangkak pastu baringkan badan mcm nk tido kat atas toto. bile kite tepuk bantal bushuk dia soh tido, dia dtg & baring. pastu guling2. ayah dia nk tidokan, dia melalak lalak. kite amek pastu letak atas riba, tepuk2 sikit, terus lena. haihhh..bdk2..

mamaelly said...

hihi serupa la putry.. tapi kalau dah ngantuk sangat kadang2 dia tdo je.. hihihi

NURUL said...

comelnya mirza tahan mata tak mau tido sampai mcm tu sekali rupanya. mcm nurul nak tido kan raina senang je bg dia pegang kain nanti dia pegang2 sampai mamai terus tido. sbb raina jenis tido bergolek2 je atas tilam. hehe

fikaryna said...

mun, ryna rase bebudak skrg akal pnjg mau main jer..sbb anak ngasuh yg mak ina jaga pun macam tu peelnya..

suka tahan mata nak tido..pastu bila tido kejap2 jer..

aktif dan lasak pulak tuh..mmg jenuh..tp aksi2 mrek nih mmg menghiburkan.huhu..

Mademoiselle Ctiey said...

ala... pic nyer takle view pun.. huhu.. takpe2.. nnt internet dah laju bole view.. hehe..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...