BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 2, 2010

:serat yang menyihatkan:

semalam balik dari keje tgk atas meja ader surat...
tengok punya tengok....surat apekah ini..
tak penah pon dpt surat camnie...
dahle tebal semacam jekk..

maka...saya buka dengan pantas...
lantas  mengoyakkan terus sampul surat itue..
(selalunya guna pisau or gunting nak buka surat)
tapi kali nie tak sempat-sempat dah nak cari pisau ke gunting ke..
maka  aku guna jari jee sebagai pisau paling cepat...haaaaaaaaaa

bile dah buka.....wahhhhh
tengoklah semua ape yang saya dapat nie...
free sample of benefiber okeh.....

nie pamplet dier......
dalam itu pamplet ader 2 pek sample benefiber

ok nie ader sikit keterangan tentang ape itu benefiber...
paham tak..kalau tak paham jugak kene la baca lebih lagi
 nak lebih lagii click di sini http://www.benefiber.com/

*malam nie mahu mencuba mix dengan milk or coffee

6 comments:

NURUL said...

wow w/pun sample tetap untung kan

sharEna said...

nnti cerita apa rasanya yerr...=p

Mademoiselle Ctiey said...

hurmmm.... ape benda tue... nk rasa jugak.. hehe..

mun said...

nurul:haah nurul....tu yang hepi jeee

mun said...

sharena:belom ader kesempatan nak cuba lagi....

mun said...

ctiey:nak rase ye ct..hahahahaa

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...