BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, November 11, 2010

:saya seorang cik strawberry:

hye semua semua nyeeeee
arinie bz skit..bz duk mentelaah converter contract
tapi kan bz tak menghalang saya untuk updated blog...
sebabnya sambil mentelaah pown leh update belogkan

lainlah kalau ader meeting...
bos besar dan bos kecik di depan nuuuu
kompem saya tak berblogging


lagipun selagi tak update kan...otak nie asik duk pikir jek.. UPDATE,UPDATE,UPDATE
kalau asyik duk berpikir je.mana tenteram nak study contract...
 yelah..buka contract je....otak dan hati teringat jeee pada si dia..
si dia tue means blog saya laah.

so arinie mahu sharing sesuatu dengan uolls semua

orang kata sharing is caring
orang kata lah kan...
bukan saya kata..
saya hanya menaip jek...


ader sesape suka STRAWBERRY tak???ade tak??
kalau ader maksudnya uolls sama lah dengan saya
saya SUKA sangat dengan strawberry
saya suka makan strawberry 
saya suka bau strawberry
saya suka,suka,suka,suka strawberry
wahhh brape banyak nak taip perkataan suka nie...

 ini adelah sebahagian daripada collection saya..
sebahagian means separuh la..
nak letak semua 
rasa macam banyak pulak kang bercerita



1.handwash bau strawberry...lepas cuci tangan bau wangiii jeee
2.strawberry butter cream...lepas mandi guna ini bau sweet jeee 
3.body lotion bau strawberry..lepas guna ini rasa macam nak gigit-gigit jee tangan sendiri
4.nivea lip care berperisa strawberry...pakai ini rasa macam mahu makan bibir sendiri...
5.lipgloss berperisa strawbeery....pakai ini jugak rasa macam mahu makan bibir sendiri buat kali ke-2
6.last but not least adelah file yang ader gambar strawberry banyak-banyak...bile tengok ini fail rasa hati gembira sangat..

dan sebab tuelah url blog saya bernama  "munlovestrawberry"
ok dah update..maka hati sudah tenang untuk review contract...

*pewangi dalam kete pown saya beli yang bau strawberry..ouumm sweetnyeee..

3 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

ye... mmg patut dipanggil cik strawberry... sebab semuanya suke strawberry... ct dah cuba skit lotion strawberry mun tue.. baunya sangatla wangi n manis sekali.. rasa macam nk makan je tangan bila lepas pakai lotion mun tue.. nyum nyum nyum... ct suke strawberry bersalut thick n fresh coklat... sedapnyer...... hehee..

NURUL said...

oh baru tahu mun suka strawberry patutlah link blog ada perkataan strawberi ye mun

sharEna said...

stoberi mashammm...hihi
kenangan indah kt genting mase honeymoon petik stoberi kt ladang. pastu mkn puas2...kelasss =D

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...