BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, November 10, 2010

:cendawan..no...noo..nooo:

semalam saya mengalami lenguh-lenguh badan yang amat amattt teruk okay
lenguh tak hengat.....sakit semacam jeeek....nak bergerak pon tak boleh...
ok tipu boleh gerak tapi dengan kadar pergerakan yang perlahan....
tapi perlahan bukanlah seperti moon walk okayyy....

pastu saya cuba ingat balik apa yang saya makan 
yang membuatkan saya jadi begini...
wahhhh...macam scary jek dengar kan...
padehal takdelah makan ape pown...

masa lunch kat opis semalam saya makan cendawan..
u know cendawan.....
sedap okeh..makan dengan banyaknya....
yelah amik cendawan sampai tak nampak nasi...

at last....sakit jugak yang aku tanggung....
nak merungut tak boleh sebabnya salah sendiri....
so amiklah minyak mustajab lumur satu badan.....
paling banyak lumur kat kawasan perutlah....
dah lumur..baru rasa macam lega skit...

masa sakit nie...
mirza saya letak jek dalam playpen...
biar dier main dalam tue...nasib ko dier tak nanges...
agak-agaknye dier paham kot mama dier dalam kesakitan.......huhuhu

 -muka seronok dapat main dalam playpen...-
janji mama depan mata

 -cuba nak memegang burung..-

-tak tau nak watpe...habis bersepah semua 
at last playpen pon di hisapnya-

so lepas nie i should say no to cendawan....sorrylah ye cik cendawan...
walaupun kamu sedap tapi saya enggak bisa makan kamu kerna kamu itu berbisa bagiku...

1 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

hati2 lenkali kalo nk makan cendawan mun.. maybe mun makan terlalu banyak boleh wat perut meragam...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...