BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, November 26, 2010

:body age:

baru-baru nie  kat opis saya ader wat hari safety and health campaign...
so saya dengan kawan-kawan tak lepaskan peluang untuk join sesaama..
memula skali sampai sana tempat yang kami tuju adelah tang medical checkup...
sangatlah ramai orang......nasib baik kami datang awal..
so bile tang saya...lepas check jer..tengok kat kertas tue tertulis

body age:33

 
ehhh..ape body age nie eik??
then ade sorang tue bg penerangan tentang body age nie..
tapi kami-kami nie tak paham-paham jugak
yelah kan semua nya belajar area engineering
so bile masuk tang medical term nie...
memang susah nak paham skit..

then bile balik jer rumah...cite kat mak tentang body age nie...
pastue mak dah bising-bising...then cakap macamnie......
"tuelah aku suruh jaga makan jaga badan..
jangan makan main ikut sedap mulut jeee"
arghhhh sudah....niat di hati nak berkongsi dengan mak 
tapi lain pulok jadinya
huhuhu....nasib badanlah weiiiii....

so sudahnya sampai sekarang 
pon kami tak paham-paham maksud "body age" tue
?????????????


3 comments:

nanaruzana said...

rasenye cam umo 27..tapi badan cam 33tahun dah...cam nmpk tua sebab xjaga kesihatan la kot...

Ruzanna said...

body age hmmm hasyim ckp body age tu cm kandungan air dlm bdn...dia tbaca dlm pamphlet kat c2 hr tu....kt xjmp pun pape pamphlet pun...dhle xbg beg...kt rs sume info de dlm tu kot...kt pun xg amik adeh....xcited sgt tmbg brt la ukr tgi la...cek BP la...pe kate kt google...mst de jwpn tpt bg body age hehe...sian mun...blk umh kene bebel dgn mak...bese la tu....pompuan kn sk bebel...

Mademoiselle Ctiey said...

huuuuu... ct pun tak faham.. yang penting ct tak suke istilah body age tue.. huuuuuuuuuu...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...