BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, November 9, 2010

:ada apa dengan i-city:

 hye semua ..
selamat pagi...
ingat tak lagi entry city of digital light...
sape yang baca mesti ingatkan....tapi pada yang tak ingat tue mesti tak baca kan
alaaa..takpelah..baca pon takpe..tak baca pon takpe...bukan wajib baca pon sebenarnya

 sebabnya full cerita atau cerita penuh berada di dalam entry ini...
maka sila jangan muntah hijau tengok gambar yang terlampau banyak ini...

 semua takmo tengok camera coz teruja nak tengok lampu-lampu

 mambang oren melanda

 incik b teruja

 mirza pon teruja sampai stroller digigitnya

emak dan adik saya

me with my mum

 lampu

 lampu

 lampu

 lampu

 dannn lampu

anak papa



 anak mama


  dua generasi

saya

 dan saya lagi 

 sentuh boleh tapi jangan pegang
aikk cmner tue???

 bintang-bintang kehidupan

 kami

dan kami lagi

 tanglung side...

my dad with my twin brother


muhammad uwais mirza...
 yang langsung tak mengantuk dan merengek
good boy sayang..nanti mama bawa mirza jalan-jalan lagi ye

 kami yang tak jemu-jemu bergambar
mirza dah berbaring sambil gigit-gigit toys die..




parents lebih teruja dari anak




akhirnya..habis jugak upload gambar-gambar nie..
maka berbalik pada tajuk kita..ada apa dengan i-city???
konklusion nya.....ada LAMPU jelahhhhh

3 comments:

sharEna said...

bestnyaa..
nampak cantik semua lampu2 tue...
bilerlah nk pegi...hihih

fikaryna said...

sonotnya uwais g i-city..cerah matanya tgk kaler2 yer..:)

Mademoiselle Ctiey said...

Waaaaaaaaaa.... cantiknyer lampu2 tue.. mesti romantik je kan... best mirza dpt jalan2 ngan parents melihat lampu2 yang macam2 kaler n bentuk.. sure mirza suke... next time mun pi bukit cherakah pulak... mesti lg seronok kan..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...