BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 18, 2010

:mirza sudah boleh berdiri sendiri:

hye selamat pagi..seperti biasa...seperti minggu-minggu sebelum nie.....bile hari isnin jer malas... malas nak datang keje...
 dahle malam semalam.....kul 12:00  tengah malam  tepat-tepat jer cite rasukan ablasa tue habis....
budjet nak tidolaaa..then saya jenguk dalam katil mirza...ingat nak selimutkan die...
tahu-tahu haaa ko..terbuntang mata dier tengok saya..
senyum-senyum mintak diangkat...
memang saya takkan angkatla...
siap pesan kat incik b jangan angkat mirza 
biar jee die..tengok die nak buat ape...
pastu korang tahu tak dier buat ape...
die meniarap.....merangkak-rangkak dalam tue...
pastue pegang kuat-kuat tiang katil tue...
dannnnnn
.
.
.
.
.
.
.
.
.
die BERDIRI ...
mirza berdiri okay dalam katil dier...
haa itue lah kesannya bile mirza tido awal...(kul 7 mlm dah tido)
dan tengah malam terjaga ajak mama dan papa nya main-main
sudahnya saya pesan kat incik b..tolonglah layan mirza...saya dah tak larat nak buka mata dah nie
kebetulan incik b tengok bola pulak semalam so takde hal la nak main-main dengan mirza..........

*arinie saya berpuasa lagiiii 
*thanks to incik b coz jaga mirza malam tadi

10 comments:

fikaryna said...

wah..mirza makin besar yer..ada rakam x? huhu..

Cery said...

salam kenal...saya dah follow awk... jom ke blog ada mcm2 info

Dayu said...

waahhh
seronoknya
anak berdiri di depan mata buat pertama kalinya

mun said...

fikaryna:tak sempat nak rakam coz malas..dah malam..hehehe

mun said...

cery:salam kenal jugak...thanks coz sudi follow saya...

Mademoiselle Ctiey said...

alahai... mirza dah pandai berdiri ek.. nanti lenkali letak pic dier berdiri ek.. hehehe.. rindu mirza.. hehe..

♥ manje ♥ said...

salam ziarah

hehe msti mama mirza teruja sgt2 bila tau mirza bole berdiri kan? nape tak ambil gmbr... (^__^) ~

mun said...

ctiey:haah ct....

mun said...

manja:memang teruja pon..si anak punya teruja lg tinggi tau...hehehe....tak sempat la awk nak amik gmbr...ms tue dah nak tido so....pala otak nie pikir nak tido jeee lah....huhuhuh...

Ruzanna said...

haha....mirza oh mirza...sk bgn tgh mlm n kaco mama ek....sk tarik perhatian parents ek....nsb la de bola...leh papa tlg jg kn....mirza dh pndi bdiri pastu jth...bl jth, wat org riso je..tp mirza ni kuat...laki mst kuat kn...biar la jth pun...xskt pun hehe...trs kn usaha mirza...yeah...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...