BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 11, 2010

:goodbye my friend:

Jumaat lepas..kami pergi berfarewell lunch di Restoran SAS Ayam Kampung
bersempena meraikan hari-hari terakhir zura bersama kami...
- ini pemandangan dari luar-

-k.a.m.i.- 

 bile zura dah takde tinggal la kami nie berempat semula
ini jelah gegirl yang ader dalam department kitaorg nie..yg lain laki-laki semuanya

 -tuannya blog sibuk duk oncol....
-uihhh watie sengih sampai ke telinga-

 -dah pening tengok menu banyak2...-
dan semua duk tertanya-tanya nak makan ape nieee
nak makan ape nieee...

-cik ctiey kite nie orang lain pening nak pesan menu ape die sempat lagik bergambar tue-

- haa kan waiter tengah or sudah memberi penerangan-

-menu-menunya adalah-

 -tukang menulis menu dah sedia menanti di tepi cik nadia-
 -peace..i dah order makanan tau-


 bincang punya bincang....
pikir punya pikir...
last-last inilah hasilnya
 ................
...........
........
.....
...
.
 -ini saye punya...air wajib panas...say no to cold drink-
yang lain-lain amik...
-cendol pulut-
-laichikang-
-ais batu campur-
-apple juice-

 -ini k.a.m.i semua punya-
-nasi- 
-ulam-ulaman-
-sambal belacan-
-ayam ungkep-
 -sup sayur yang sejuk-

 -kek moist chocolate yang tak moist-

 -pandangan dari atas-

 -haaa..tu diaaa jgn terkejut meja kami penuh dengan makanan-

- dah selesai makan...masa untuk mencuci mulut pula-
-pencuci mulut adelah..-
-pengat pisang-
-bubur pulut hitam-
-chocolate moist cake-
- dann keropok lekor-

 -semua gila nak tangkap gambar dengan teddybear
termasuklah bini orang dan mak orang tue-

 -saya dengan cik puan watie-
 
-uiks...zura..berkenan dengan ketupat tue keeer-
-nadia kat sebelah dah lenguh-lenguh dah asyik duk tersenyum jee-

-okay dah kenyang mari kita pulang ke opis-


-sebelum balik sempat lagi bercanda di eskalator-

4 comments:

NURUL said...

gmbr kek itu meyerlah. yummy :)

mun said...

nurul:kek tue sedap sngat2 nurul

Mademoiselle Ctiey said...

hehehe.... best sgt dpt makan kt restoran sas tue.. terutama sekali pengat pisangnyer yang lazat tue.. nyum nyum nyum.. ct ingat nk bawa mak n adik2 ct pi makan sana pulak n try pengat pisang diaorg yang best tue.. hehehe.. anyway.. all the best utk zura... we will miss u..

Ruzanna said...

kt sk la sume pic ni....mknn pun sdp2 sume...plg sdp bubur dia...mmg berebut sume org...kene ikt turn mkn haha... pengat pisang fave sume org...even zura jauh di mata...tp ktorg stil igt zura...nsb la teknologi skng makin canggih...bkn skdr hp je leh contact, emel, ym, fb pun leh...plg glamor skng ni fb la...all da best zura..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...