BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, October 6, 2010

:currently:

mahu tahu ape saya buat sekarang nie.....


sila..sila lah tengok picture di atas yeee...
inilah kerja saya sekarang
menreview steel making plant contract
menreview converter contract.........
menreview slab caster contract............
terlampau banyak sangat nak review,dan review.....................
sudahnya naik pening pala otak nie dan sampai sekarang masih lagi tak habis-habis membaca general description untuk converter yang ader 39 mukasurat....
belum lagi termasuk technical descriptionlah.....scope of supply and divison lah...design scope lagiii
arghhhhhh.....mahu pecah pala otakku inieee .....

*saya rasa macam nak tukar profesion jer tau

4 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

wah... banyaknye kene baca mun... sabo ye mun... baca satu2... nk tukar profession.. hurmmmm.. ape tue..

mun said...

ctiey:sbarla nie ct..hhaahahaa.a...

Ruzanna said...

bc jela mun...byk ms g ni....nk msk team kt ke hehe mss xbyk bnda pun

mun said...

ruzanna:haah..ms terlampau bnyk sbb tue malas nak membaca..hahaha...uiks..msuk mss...tak kot....hahaha

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...