BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, September 24, 2010

:pizza hut and mushroom soup:

beraya di rumah maksu dan paksu...
menu dirumahnya adalah berbagai jenis pizza dan mushroom soup
owhhhh first time raya jumpa menu seperti itu..sungguh western tau
tapi adakah ini semua gambar-gambar raya....tak kisahlah..layan jee

 
 -mirza...look at camera n smile sayang-

-semua tengok tv secara mendongak...-
mirza mengantukla mama

 pabila perut dah kenyang dan mata pown sudah kecik

maka kami semua decide untuk pulang ke rumah
masa untuk pulang ke rumah pown lama
sebabnya...keluar pintu bersembang
turun tangga bersembang
sudah pakai kasut bersembang..
sembang,sembang dan bersembang lagi
hurm walhal rumah di depan tuuuuuu saje

- seperti biasa gambar nie wajib ada-

-this is my twin's brother tengah melayan sepupu kami-

- si anak-anak dara dan teruna sedang mentunggu masa untuk balik ke rumah-

-gambar seperti biasa-

- begitu teruja mak bercerita....siap tangan  berisyarat lagi-

-mangsa buli malam raya yang sedang memegang bekas pizza untuk di bawa pulang-

 - gambar seperti biasa lagiiiii dan kali ini mereka di atas buaian-


akhir sekali..pesanan penaja
terima kasih pada paksu dan maksu ku kerana menjamu kami dengan western food

7 comments:

NURUL said...

ohhh menu western ke? syok gak kan

Mademoiselle Ctiey said...

mun.. ct suke sgt pic mun ngan mirza yang 1st skali tue.. mun nampak cantik n mirza nampak sangat comel... waaaa... makan pizza masa hari raya.. mcm menarik tue.. hehehe... siap ada kes buli lagi... dasyat tul... nie mesti buli tanak kasi dak pompuan tue bawak balik pizza tue.. hihihi.. mirza mcm biasa nampak sentiasa comel n seronok sgt dpt jupe mirza n kiss mirza masa raya hari tue.. hihihi.. abis pipi mirza merah kene lisptik ct.. hihi... mirza first kiss... :p

sharEna said...

raya depan rumah je pon syok jugak kann?? hihi...

mirza nmpk sgt behave =) good boy

mun said...

sharena:haah...beehave sgttt...

nurul aziyana said...

masa umur mirza awal2 dlu bnyk ikut muka maknyer..tp skrg dh nmpk bnyk ikut muka ayahnya pulak..tp paperpun mirza ttp comey

mun said...

nurul aziyana:haah...babay kan berubah-ubah mukanya....

Ruzanna said...

italy food n bsukaria...raya mkn piza..moden...wah mirza hip hop hehe cute...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...