BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, September 30, 2010

:kawan lama:

 huh.....dapat jugak buat entry baru hari inie....
nape ntah..seakan macam takde mood...
tapi terasa nak buat jugak..
 
beberapa hari lepas toiletris mirza habis...
 so saya ke giant untuk mentopupkan semula...
dalam banyak-banyak barang VICKS jew yang saya tak jumpa tau...
pastu saya masuk guardian....dan cariiii dan saya jumpa inieee.....
 
-baby balsam-
 khas untuk baby...
saya suka guna baby balsam nie....
saya akan sapu kat dada dan  blakang badan mirza...
kat tapak kaki mirza pun saya sapu tau.....
lepas sapu nie..mirza mesti tidooo lenaaa jeee....
...............................................................................
tukar topic
ekceli cite nie amatlah lama...dah tak ingat bape syawal ntah...
saya jumpa kawan lama saya masa raya aritue
kami berkawan since kami di sekolah menengah lagi
sekarang nie kami masing-masing dah pun berkahwin dan dah ader anak.. 
sebelum-sebelum nie ader jer plan nak jumpa..kat sana lah,kat sini lah
tapi tak kesampaian coz masing-masing sibuk dengan kerja dan famili... 
dan akhirnya pada raya aritue kami  dapat jugak berjumpa semula...

-menu pada hari itu adelah mee rebus-

 - mirza dah terlentok tido..tapi mama nya still nak bergambar untuk kenang-kenangan-

- uncompleted coz incik b takde dalam gambar nie-
die kene kerjaaaa...
mirza tido pon nak pegang tudung mama tau..abis serabut tudung mama tue..huhuhu
*abaikan keserabutan saya sebabnya tak sempat nak bersiap kawan dah muncul depan rumah
*thanks to sue coz sudi datang rumah mun....

3 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

vicks utk baby pun ada ek.. ct suke gune vicks time selseme.. best.. rasa nyaman je.. mirza mesti suka kalo disapu ngan vicks nie.. mesti dier rasa lega jek sebab tue dier lena tdo..

mun said...

ctiey:haah ct vicks nie utk baby....bestkan pk vicks nie..mun suka pk time lepas mandi..sejuk jer..

Ruzanna said...

eh de vicks tu baby ek..sk la tgk cover vicks tu...mirza pki vicks ek...xde lak pki myk yuyi eh btl ke kt eja ..cm xbtl je haha biarla...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...