BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, September 27, 2010

: 6 month's:

hye selamat pagi semua...
amacam hari ini..????hari isnin....
mesti ramai rasa macam takde mood mahu bekerja seperti saya kan...
dahle sepanjang 2 hari di rumah tak sempat mahu berehat- rehat dengan anak..
sebabnya sepanjang 2 hari itu rumah saya di banjiri dengan sanak saudara dan jiran-jiran tetangga.
ekceli takdelah banjir mana sangat pown....
just cakap jer mahu mensedapkan cerita
ha...ha..ha..hahahaa....

apekah tujuan entri saya arinie..ekceli takde tujuan sangat pown,
just nak bagitahu yang anak saya sudah masuk 6 bulan..
hahahaa..kecohkan saya..anak masuk 6 bulan pown mahu dibagitahu..
alaaaaaa..saya kecoh pown hanya dalam blog jer...
lagipun kat luar saya mahu kecoh dengan sape...
saya hanya wat hal sendiri jeee
tak sempat mahu kecoh-kecoh dengan orang....

mari kite tengok aksi-aksi si comel nie


 -tersenyum jeee bile di ambil gambar-

 -tangan mahu mengapai kamera...macamla sampai sangat-

 -nape buat muka macam tue..tak sampai ye sayang-

 -mahu mengesot tapi kaki duk menyilang,camner tueee-

 -sudahnya air liur meleh..-
  
sudah kenal orang
sudah pandai merajuk
sudah banyak bermain
sudah pandai bermanja-manja 
sudah makan nestum dengan sudu...
sudah menunjukkan ciri-ciri nak duduk......
suka buat bunyi geram...sampai terbatuk-batuk dibuatnya... 
suka mencekau orang..tamabah2 time nak tido dan minum susu
habit sebelum tido adlh pusing ke kanan dan ke kiri sebanyak yg mungkin
dan bile dah penat berpusing mirza akan stay satu tempat dan tido...
masih lagi menangis-nangis waktu hendak dipakaikan baju
masih lagi berbarut...memakai mittens dan bootens..................
masih lagi dalam bunga-bunga mahu merangkak...skrg mengesot lagi
tido hanya sekejap jer....masanya banyak dihabiskan dengan bermain
ape lagi haaaaa....arghhhhh sudah lupa dan terlupa..ingat nanti saya update lg

*berat mirza: 7.1kg
*panjang mirza: 67cm

6 comments:

nanonano said...

comel ! ;)

NURUL said...

hencem yer mirza

sharEna said...

hepi je tgk muke mirza. i like =D

Mademoiselle Ctiey said...

mirza kesayangan dah 6 bulan ek... selamat membesar dengan sihat n comel mirza sayang...

Ruzanna said...

alhamdulillah...6 bln dh...cpt je ms blalu...

Ruzanna said...

alhamdulillah...6 bln dh...cpt je ms blalu...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...