BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 11, 2010

:teething blanket:

sape-sape ader terbaca entry bertajuk teether
pasti dah tahu yang mirza memang sukakan teether
pantang jumpa pape..semua nak masuk mulut....
terutamanya bla
nket dier...
oleh itu saya ingat mahu dapat
kan ini untuk mirza..


-teet
hing blanket-

-red milk box-

-apple juice-

-blue milk box-

-orange juice-

sayang
nya..mana-mana website yang jual benda alah ini dah kehabisan stock..
so saya dah tak tahu nak car
i kat mana lagi...
so..kepada sesiapa yang tahu kat mana lagik ader jual benda alah nie please inform saya eik...
kalau boleh saya nak jugak dapatkannya..

4 comments:

Dayu said...

comel..comel
nak jugak..eisya suka btul nonyot selimut dia'tapi bila bagi teether tak lak dia suka
mana tau abgi yg gini dia nak kan

nanonano said...

hehe na kalu tgk awg dondeng ralit sgt nyonyot blanket dia..
trus na bf dia..
hehe saje nk suurh dia bezakan mane lg bes?.. :p

mun said...

dayu;owh yeke....mirza pown suka nyoyor brg..sbb tue mau cr benda nie...

Puan Jiha said...

alala comelnye teether blanket hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...