BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 25, 2010

:pembukaan hadiah:

 mahu menyambung cerita tentang hari indah itu...
selesai jer outdoor photoshoot petang itu...
kami semua bersiap sedia untuk majlis memotong kek dan pembukaan hadiah pulak
malam itu takde dah nya makeup-makeup bagai....
kulit muka saya dah tak boleh bernafas lagi
so saya just dressup biasa dan bermakeup yang simple simple saja...

-sebahagian hadiah pada malam-
dikatakan sebahagian sebabnya hadiah -hadiah sepenuhnya di depan pelamin, tapi gambar nie hanya sepauh dr pelamin

- kek sponsored by lela-

- pemotongan kek sedang di lakukan-
eh,tinggi nya incik b saya,opss sila jangan tertipu dengan gambar ini yeah....

-pengantin sedang memberi ucapan-
ucapan like thanks to bla...bla...bla....dan blaaaaa

-pembukaan hadiah dimulakan oleh saya-
incik b hanya menyibuk di sebelah sambil pegang-pegang kotak hadiah..konon-kononya dier tolong bukalah....

- pengantin yang sedang asyik khusyuk membuka hadiah-
 ops...saya jer yang duk excited membuka hadiah..incik b hanya baca kad jew...

-uiks incik b telah membikin kami ketawa-

-bergambar macam menang piala saje...-

*semuanya dalam kenangan.....sob sob

3 comments:

NURUL said...

siap ada acara bukak hadiah ye mun?
dulu nurul kena paksa bukak hadiah sedangkan tak terfikir nak wat acara bukak hadiah segala.


so hadiah terlampau byk dpn sedara-mara bukak sikit jer bg nak jaga hati mereka.

kalu mun nak tahu smpi skrg ada je hadiah yg belum berusik dlm kotak. separuh gak lah. usia perkahwinan nurul dh setahun lbh tp hadiah tak berusik langsung.

mun said...

nurul:yeke nurul..mun mmg dlm family wat acara nie...mmg penat tau...bnyk giler hadiah nak kene buka....tp mun layankan aje...

Mademoiselle Ctiey said...

masa ct kecik2 dulu.. suke sgt tgk susunan hadiah kt atas meja setiap kali pi rumah org kawin.. mesti best kan dpt banyak hadiah n kad ucapan daripada kawan2 n jiran2.. mesti mcm2 hadiah mun dpt kan? hehehehe.. tak lama lepas tue dapat pulak hadiah daripada yang Esa... iaitu baby mirza yang comel.. hehehe.. banyak kan hadiah? hehe.. Alhamdulillah.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...