BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 17, 2010

:mood happy berganda-ganda:

mahu senyum...
atau mahu menjerit....
tapi saya still in da office...
(simpan dan jerit saja di dalam hati)
suka:hepy:gembira:
wow wow..mood happy berganda-ganda
di petang hari ini..tepat kul 4.15 petang
incik hubby sms
"ayang b, syukur tau ayang. hehe.remote alarm kete b da jumpa da ayang..."
fuh...hati lega selega lega nya
syukur alhamdulillah....


*nasib jumpa,kalau tak mmg wajib kene pegi HONDA servis centre n setup semuanya balik...
*kalau kete besa matikan alarm camtu jer dah ok dah...tapi kete honda nie...dah matikan pown diernye alarm still lagik berbunyi...safety lah katakan...

7 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

Alhamdulillah.. jupe jgk remote alarm tue.. kalo tak leceh nk kene pi honda service centre n mesti banyak jgk kene kuar duit.. Syukurla..

Mademoiselle Ctiey said...

Alhamdulillah.. jupe jgk remote alarm tue.. kalo tak leceh nk kene pi honda service centre n mesti banyak jgk kene kuar duit.. Syukurla..

NURUL said...

alhamdulilah

[z][u][r][a] said...

hoho..ingatkan ape tadi...haish...bagus2, kalu x mmg mati ler nak membuatnye

mun said...

ctiey:haah ct nsb bek jp tau

mun said...

rurul:syukur sgt2 nurul

mun said...

zura:ingat ape eik???

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...