BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 25, 2010

:mirza 5 bulan:

seperti biasa genap 25 hb pada setiap bulan saya akan buat entry nie...
tak kisahlah orang nak kata saya duk tempek cite anak jer...
nie blog saya,saya punya sukalah mahu cerita apepown..
kalau tak suka baca atau dah muak baca sila blah...
uiks sorry tuannya belog ini sudah terlebih emo.....
arinie 25 August 2010,maka genaplah mirza 5 bulan

- posing kegemaran mirza-

- duduk diam-diam sambil tengok mama lipat baju ye-

- bile dipanggil dier akan tersenyum minta di layan-

macam tuelah keadaan mirza suka berbaring meniarap beralaskan tangan-tangannya sambil memerhati gelagat orang sekeliling..
dalam masa sebulan jer mirza dah pandai macam-macam
seperti:
  • suka berposing seperti gambar diatas
  • sudah pandai mengesot badan ke depan, tandanya die sudah mahu merangkak
  • sudah pandai demand iaitu mirza suka di dukung...
  • sudah di beri nestum cerelac
  • sudah tumbuh rambut so papa dah tak boleh pggl mirza dengan panggilan kojack lagi
  • sudah mandi air sejuk, good bye to hot water
  • sudah pandai gelak terbahak-bahak bile diagah
  • sudah pandai kenal orang,kalau mirza tak suka confirm dier akan menangis
  • sudah pandai menjengok kalau papa pegang hp, laju mengesot kalau saya open laptop, membuang mainan di tangan bile nampak remote astro  bersepah-sepah di tepi nya
  • berat mirza:6.75kg
  • panjang mirza; 65cm 
*masa berlalu dengan pantas
*rasanya masa bukan berlalu tapi berlari pantas 
*berlari pantas meninggalkan kita,so sementara masa anda masih ada didunia nie hargailah apa yang anda miliki...

6 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

alahai.. mirza dah berusia 5 bulan ye.. seronoknyer... tak sabar nak tunggu mirza dah pandai cakap.. coz nk ckp2 ngan dier.. dgr cara dier ckp n tgk keletah dier yang comel tue..

syuhaila binti mustafa said...

dh 5bln mirza~~so cute~~
skrg neh mmg cpt toi masa berlalu~~hehe~~

mun said...

ctiey:huwaaa ct...cptnye anak mun membesar ct.....

mun said...

syuhaila:tima kasih kerana membaca.....tengkiu awak

yaya+frdz+auf said...

cute mirza.....

mun said...

yaya:auf pown ape kurangnye..dengan bulu mata lentik...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...