BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, August 5, 2010

:majlis berendoi dan cukur jambul Part IV :

mirza sudah dibersihkan dan ditukarkan baju nya....dan
sebelum makan sempat lagi snap gambar wat kenang-kenagan...

three of us

tetamu sedang menjamu selera

budak-budak tahfiz..

menu utama "lamb chop"

di sediakan panas-panas...
ayam pown digoreng di situ jugak..

ayam goreng panas n gulai kambing
dalca dan acar buah

papadom n tapai

karipap n bubur jagung

cendol pown ader

hasil kerja tangan mak dan lela...
buaian tue idea la
st minute
nasib buaian tue dah memang kaler biru putih..
so takpayah nak balut-balut dah...

saya hanya cuci gambar mirza saja...

hadiah pintu

hadiah2 mirza bersama hadiah pintu


6 comments:

nanonano said...

amboi..
kalah filem yusuf haslam cmni,
smpai ke part iv xabes2 lg? hehe
btw, mmg sweet je tema biru tu..
dah la menu bes2,
meriah !
lapo plak :p

mamaelly said...

mun..nnt p blog elly ehh

mun said...

nanonano:haha...tengkiu coz sudi membaca...

mun said...

mamaelly:yup..mun dah masuk blog elly....

Mademoiselle Ctiey said...

Eh... tak perasan bila mun amik gambar ngan mirza nie.. kalo ct tau ct pun nak join.. ohhh... ape2pun.. masa makan merupakan masa yang sangat mengenyangkan.. ct makan lamb chop, whipped potato, nasi n lauk, tapai 4 ulas.. eh..ulas ke.. hehe.. cendol dua kali round.. tapi kuih2 lazat yang lain tak sempat ct bedal coz terlalu kenyang n rindu nak jumpa baby mirza dalam rumah.. hehehe... alamak.. tak sempat nak rasa bubur jagung...

mun said...

ctiey:tu la mun pown lupa nak pggl korang tgkp gambar sekali..heheee..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...