BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 3, 2010

:majlis berendoi dan cukur jambul Part I:

Venue: Persada Ikhlas,Bandar Enstek
Date: 31 July 2010
Time: 10 am
majlis berendoi dan cukur ja
mbul Muhammad Uwais Mirza......

kedatangan kumpulan marhaban...

ekceli masa nie saya lega sangat2 coz mirza dah tido..
cuma masukkan die dalam buaian tu jer...
(mirza tak pernah masuk or tido dalam buai jadi hati nie risau jugak takut mirza enggan duduk dalam buaian tue,tapi alhamdulillah..bile masuk jer dalam buaian tue..
..die jadi budak baik...)

kumpulan marhaban

yang tue didalam rumah...
sementara di luar rumah pulak..

ct,nadia and hasyim tengah bersarapan pagi..

bagus saya ader kawan-kawan macam diorang nie..
datang awal dan sanggup tunggu sampai m
ajlis habis..
thanks coz sudi datang memeriahkan majlis in
i...

kaum lelaki tengah menunggu kedatangan katering...

sempat lagi menyembang semasa orang duk marhaban..

sambil marhaban sambil cukur jambul
lela tolong bagi hadiah pintu
mak pulak tolong pegang bekas bunga rampai..

air mawar disapuk
an dulu...

baru jambulnya di guntingkan...

nenek uwais mirza....

atuk uwais mirza.....

to be cont.....

6 comments:

Mademoiselle Ctiey said...

Wah... bestnyer bestnyer bestnyer.. Nape best? pertama sebab dapat jumpa mirza yang sangat comel n manja.. kedua kerana makanan yang disediakan sangatla sedap sampai tak larat ct nak makan.. hehe.. roti canai masa breakfast tu sedap sangat.. Ct ingat nk tambah.. tapi segan coz org dah mula marhaban n masa tu kaum2 lelaki ramai kt luar.. so terpaksa control keinginan tu makan beberapa keping roti canai tue.. adeh.. ruginya... hehehe...

Mademoiselle Ctiey said...

Detik yang paling membahagiakan bila ct tgk mirza diletakkan dalam buaian.. dgn baju melayu biru yang comel tue.. mirza nampak sangat comel n hensem.. terbuai hati aunty ct tgk mirza... rasa macam nak baby esok jgk.. hahaha.. tapi calonnya lum jumpa lg.. so kene la tungguuuuuu.. hehehe.. Oh ye.. ct tak berani nk gunting rambut mirza... takut.. hehe...

mun said...

ctiey:yup..mun dpt tgk ct ceria jer bile dpt jumpa mirza...

mun said...

ctiey:tkt eh..rmai yg tkt..coz rambut mirza halus...

Hazmilia Azalan said...

Salam,, tumpang tnya, kumpulan marhaban tu dari area mana? Kalau nak cintact number boleh tak? Cadang nak buat marhaban anak di bandar enstek juga. Thanks!

Hazmilia Azalan said...

Salam tumpang tnya, kumpulan marbahan ni dari area mana? Ok tak? Boleh tak jika nak contact number? Tq!

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...