BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, June 21, 2010

:wish list+hadiah kawen:

saya ingt lagi..dulu masa sebelum kawen...saya ader wat wish list...
barang ape yang sy nak sebagai hadiah perkahwinan saya...
bukan demand ok....just suka-suka jer..
dah wat list,pastue tunjuk kt member-member opis....
tujuannya...supaya takdelah saya dapat rice cooker sampai 2,3 bijik...
atau pown seterika sampai 4 bijik...
tak pun...water heater sampai berbijik-bijik...
kan rugi tue...hadiah yg banyak..tapi item yang sama..
so..itula gunanya ader wish list..
taraaaa....niela wish list saya tue..
...................
- iPhone 3G..coz time tue hp sony saye rosak...
-cadar..queen size eh...brand akemi or aussino..
-microwave...leh panas2kan lauk-pauk..
-toaster..pagi2 leh le wat roti bakar kat incik b
-blender...yang boleh blend buah2han jadik jus...aishh...best..best..
-dapur...lagi best kalau dapat yang induction cooker tue..tak payah susah2 beli gas..
-iron...nak iron yang ader steam tue..senang nak gosok2 baju..tak payah dah sembur2 air..
-couple mug..nampak romantik sket...

kalau ader yang nak bagi rice cooker..set pinggn mangkuk or set cawan ngn teko or vacuum...ok jugak
dah lengkap dah set barang elektrik rumah saya..muahahhaaaa...
apepown nie hanyalah wish list saya...

-majlis apepown tak mula lagi...tapi saya dah dapat hadiah..

-banyak sangat ok...-

tapi tak sangka pulak..kawan2 n sedara2 tahu ape yang saya inginkan sebagai hadiah perkahwinan saya...
sebabnya..semua barang yang saya listkan tue..saya dapat..ngeh ngeh ngeh.. sila jangan jeles ok..
kiranya..kalau barang-barang elektrik and peralatan dapur ...semuanya sudah lengkap...
tak payah dah nak membeli...
hehehe....

-frame ayat2 suci,set pinggan mangkuk..pown ader-

-set sudu pown ader tau-

4 comments:

Ctiey said...

Eh mun... ada list iphone 3g ek.. hehehe... seronoknyer dapat hadiah banyak2 ni best kalo kahwin nie.. dapat banyak hadiah best2... hehehe...

mun said...

ctiey:mmg ader..tp xdpt pown..hehhee...best ct..kawen le cepat2...

Ruzanna said...

jelesnye kt tgk hadiah mun. byk gla. xyah nk kuar duit bl sume bnd tu. kire kt dh save byk la. juz tgl bl perabot je nk complete da house. wahhh untg btl mun. mcm nk curi je. lpg sket umh ko nt hehe kt nmpk hadiah kt bg tu haha....
ct: ct jom kawen cpt. kt demand dgn bdk2 ni haha

mun said...

nadia:ala jgn jeles nadia..nanti time ko...lagi bnyk tau..tmbh2 anak bongsu....hehee..nmpkkan hadiah yang ko bagi tue..hadiah tu yang 1st aku guna tau..coz nak vacum carpet..hehehe..thanks nadia...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...