BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, June 21, 2010

:peneman setia di hujung minggu:

telatah mirza betul-betul mencuit hati....
kadang-kadang rasa macam nak stay jer kat rumah..tak mo pegi keje
coz mau tengok telatah mirza...perkembangan mirza...
tapi apakan daya...huhuhu...
maka hari minggu adalah hari untuk mirza...
so...bile dah hari untuk mirza...maka nak keluar berjalan-jalan pown malas...
so duduk terperap di rumah...melayan si mirza...
shurgaa....memang shurga ok....
kalau dulu time cuti...bile incik b kene keje....
maka kebosanan lah saya sensorang di rumah...
tapi sekarang tak lagiii,saya sudah ada mirza...
peneman setia saya di rumah...
hehehe
....................
..........
.
-mula2....tengok dulu ape benda alah nie-

-pandang lagi sambil muncungkan mulut-

-pastue dah start nak pegang-

-tak dapat-

-tak dapat lagi-

-yeay dapat jugak pegang benda alah nie-

-nie kipas lah sayang-

*sebenarnye saya dah lama mau buat entry nie....tapi takde kesempatan...

tapi hari nie dah berjaya postkan entry nie..

7 comments:

nanonano said...

yup2..
skrg ni hr mggu yg yg dtggu2 kan?
bley ngadap ank 24/7
ehehe

mun said...

nano:haah..btol2..time tue lah nak tgk perkembgn anak kite...

Ctiey said...

Waaaa... comelnyer tengok gelagat mirza men kipas... ada step by step approach kipas tue... hehe.. mmg bijak mirza nie... n semakin comel n gebu lak tue.... suke tgk pics ni banyak kali... hehe..

mun said...

ctiey:mun dah agak dah ct msti suka tgk picca nie..hehhee....

Ruzanna said...

eh kipas tu pusing x? riso lak kt tgk dia nk cpi bilah kipas tu. tp cm comel la gelagat dia. nk gk pgg.ml2 xdpt. usaha nye usaha, last2 dpt gk yeah....bgs2....

Ruzanna said...

eh kipas tu pusing x? riso lak kt tgk dia nk cpi bilah kipas tu. tp cm comel la gelagat dia. nk gk pgg.ml2 xdpt. usaha nye usaha, last2 dpt gk yeah....bgs2....

mun said...

nadia:time tue kipas tak pusing pown...sjjer jer mun bg dier tengok....heheh..sekarang nie mirza dah nak mula pgg barang tau..comel..comel..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...