BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 9, 2010

:nak reverse balik boleh tak:


ingat tak lagi entry saya dulu-dulu.....
saya cakap,saya mau cite pasal hari indah saya...
memang hari indah itu dah setahun berlalu...tapi sempena bulan cinta ini..bulan JUNE...
saya mau cite semuanya..bukan secara marathon or milestone..tapi saya mau cite satu-satu..
tapi opsss...saya takde niat nak megah-megah ke hape.....
actually takde ape yang nak dimegahkan pown....saya bukan kawen dengan anak datuk...bukannye buat secara besar-besaran dalam dewan samapai 7 hari 7 malam pown tak abis-abis lagi...cuma saya sesaje jer nak abadikan cite tue semua dalam blog nie....untuk tatapan di kemudian hari....


-sekarang nie saya bz....tapi saya akan curi-curi masa jugak update blog nie

4 comments:

Ctiey said...

Yeap... dah tiba masanya mun mengimbau kembali detik manis sebelum bergelar isteri orang.. Tahniah mun coz dah jadi isteri n mama.. bestnyer.. ni ctiey tak sabo nak kawin ni.. hihi.. :p

mun said...

yup..yup....cepat2 kawen ct...

Ruzanna said...

wah... bln ni mmg pnh la entry mun psl kawen yg br je 1thn. pepun tahniah...smoga bkekalan ke akhr hyt. ko ltk la pic kawen byk2. kt sk bj kawen ko. lawa. lbh2 g kaler puteh. mmg lawa n sesuai tuk ko.

ct: amboi ct xsbr nk kawen ek gtl haha :p

mun said...

ruzanna:tengkiu nadia....eh..yeke..nak letak bnyk2 jugak..tp risau tkt org kata nak menunjuk pulak...hahahhaa....yeke...putih tue kan suciiii....hehehhe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...