BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 16, 2010

:keriangan berganda:

mengimbau kembali kenangan setahun yang lepas....
masa duk sibuk2 wat preparation nak kawen...cari itu lah...cari ini lah....
salah satu benda yang saya cari time tue adalah lampu tidur untuk bilik pengantin saya
mahu yang lovely lace..tapi harga boleh tahan seh...
niat memang nak beli...nak lovely lace jugak...

takde duit pown..nak adakan jugak...
saya nak dua lampu meja.....
hahaha...tamakkan saya...
nak buat camner dah hati berkenan...
dalam duk sibuk-sibuk tue nak dijadikan cerita....
adalah sorang hamba ALLAH yang baik hati nie nak sponsor lampu tidur untuk side table bilik tidur saya
bukan satu tapi dua...maknenya sepasang la,belah kanan n kiri katil saya...
Alhamdullilah....saya hepy, hepy sesangat rasa cam nak melompat pown ader...
bak kata pepatah melayu 'bagai dicita ulam mendatang" (betulke pepatah nie??
saya hentam jer)yang menbuatkan keriangan saya lagi berganda-ganda kerana...diorang nie siap tanye lagi pada saya...
nak lampu macam-mana...???
tema apa...???pastu nak Lovely Lace or Vintage...???
owhhh...ok... bile dengar jer LOVELY LACE (dalam hati dah berbunga riang)...
hurm,tapi kan bile dipikir2 semula takkanlah saya nak demand pulak orang dah nak bagi pown dah besar rahmat ok...
at last...saya hanya jawab terpulanglah nak bagi yang mana pown...
maka inilah pemberianya...
..................
..........
....
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaa

Lovely..
Lovely Lace...

lampu dalam versi off

lampu dalam versi on (bunga tersenget skit...)

tengkiu...tengkiu so muchhhhh


6 comments:

Ctiey said...

Alhamdulillah... kekdg apa yg kita impikan akan jadi kenyataan jika kita betul2 niat utknyer.. Lampu tidur lovely lace mmg kesukaan girls n ctiey pun suka coz ada english style n sangat romantic n harganya pun sama... hihihi... Tahniah mun.. dapat jgk lampu tidur idaman hati... semoga dapat tdo ngan nyenyak n bangun dgn segar selepas ni.. ;)

mun said...

mgknla ct..yang penting hati kene ikhlas...hahahak....

Ruzanna said...

bestnye mun dpt lampu tdo yg diidamkn tu. mmg puas ht la. kt sk la btg lampu tu. nmpk cm lawa ala2 english. eh de bau lovely lace x hehe

mun said...

ruzanna:ade bau lovely lace....tapi skjap jer la...masa baru2 beli jer..hehe..pastu kalau nak bau lovely lace lagi..beli jelah pewangi nye...

[z][u][r][a] said...

wah wah..sok zura kawen sume org sila la sponsor pe2 yg patut...anggap la zura artis, berlumba org nak sponsor...hahahaa...gila kah!

mun said...

zura:time zura kawen msti rmai yg sponsor....kan zura anak bongsu...jgn risau...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...