BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, June 1, 2010

:hujung minggu:

yup...ahad lepas saya ke perak menghadiri kenduri kawen watie dengan azhari...
pasangan pengantin yang sepadan
pelamin yang cantik
makanan yang sedap..nyum-nyum..
cuma saya agak terkilan coz tak dapat nak minum ais sejuk,
masih dalam pantang...so minum air mineral saja...

-on d way ke perak... -

-mata mirza kecik...dia sudah mengantuk-

jauh jugak rumah watie nie....sampai sesat-sesat dibuatnya..
sesat tue bukan ape..coz direction dal
am map salah..
nasib baik ader nadia
...orang perak...
kalau tidak tak tahu la pukul berape nak sampai nye..


- kami sampai jer pengantin tengah makan beradap-

-mirza duduk diam2 dalam stroller yer...mama n papa nak makan...-

-anak mama dah pandai tengok orang makan yeee..-

-gambar gelap coz lupa nak on flash-

-ingat nak tangkap gambar candid..tp nadia ternampk la pulak...-

-mata mirza melilau jer..tengok orang-

lepas makan..kami naik atas rumah watie nak tengok pelamin dan pengantin skali
...........
...

-kawan-kawan seuniversiti...masing2 teruja tengok mirza..-

-pengantin basi...hahah..-

-bergambar bersama pengantin...hurm hasyim excited la tue...-

-saya dan nadia....-

lama jugak kami disana..dalam pukul 3 baru nak balik..itu pown sebab mirza sudah merengek mahu tido...

-masuk jer kete..bagi susu...mirza trus tido-

-senang betol anak mama nie tido..sampai ternganga mulut...-

plan masa balik nak singgah subang rumah moyang mirza tapi tak jadi coz moyang mirza takde kat rumah..moyang pegi jalan2 la mirza...lain kali ye...kite pegi jenguk moyang..
sampai jer rumah dah maghrib terus mandikan mirza,solat dan lepas tue kami keluar makan di Old Town White Coffee di Giant Nilai...


-muka sedeh jer mirza...-

lepas makan dan jalan-jalan kat dalam
Giant tue....trus balik rumah...
semuanye kepenatan...termasuklah mirza...


-gudnight papa n mama-


4 comments:

nanonano said...

wahh.. kecik2 dah ajar ank kuat berjalan..
xlekat kat umah la nanti,
huhu

mun said...

hurm...nak wat cmner kan...takkan cuti2 nak stay kt umah jer...

Ctiey said...

alahai mirza.... makin lama makin geram tgk baby mirza.... bila la dapat jumpa baby mirza yang comel n gebu tu lagi.. hehe...

mun said...

jgn kata ct mun pown geram tengok pp anak mun....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...