BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, June 22, 2010

:dari saya untuk incik b:

arinie mau cerita tentang hantaran...
bagi sesape yang tak mahu tahu...tak payah baca ok...
lagipun saya tulis entry nie untuk diri sendiri ajee....
Actually saya nak sangat deco hantaran saya guna fresh flower tapiii mak saya kata
"tak payahla kak guna fresh flower,nanti layu dah tak cantik doh..."
adik saya plak kata " nanti akak deco nyer deco hancur semua bunga-bunga tuh"
ok...ok..akak tahu ler tangan akak nie keras ok..takde seni..tapi cantik lah mak...
so..saya malas nak pikir bnyk2..terpulangla pada mak n adik nak deco mcm mana...
maka nie la hasilnya....
Cream+Gold..mengikut tema sebelah lelaki..
hantaran nie semuanya digubah oleh ibunda terchenta dan dibantu oleh adindaku yang kreatif tue...
saya pulak????cuma tengok and bagi komen ajer...jangan marah!!!
sebabnye saya tak pandai n kreatif sangat ok...cuma pandai mencomment ajer..


-kasut-

-kemeja-

-jam-

-perfume set-

-sejadah-

-Al-Quran-

-belt n wallet-

-cincin-

-sirih junjung-

pelikkan gambar nie...sebabnye gambar nie di snap masa bertandang..
masa kt rumah saya mak just buat potpouri jer...(pict di bawah)

-potpouri-

*time sy dulu...kami takde tukar2 barang2 hantaran,sebabnya kami mahu bw sendiri hantaran dari pihak perempuan masa bertandang ke rumah pengantin lelaki....


2 comments:

Ruzanna said...

org sk wat hntrn pki bunga fresh sbb pe ek kt rs juz nmpk fresh je. even pki bunga tipu pun still lawa gk. hntrn mun lawa gk. kl pki bunga fresh dia lawa kejap je pastu dh buruk la layu la gugur la. syg btl kl dh jd cmtu. so pki la bunga tipu. biar la xnmpk fresh tp lawa dia bpnjgn hehe bl tgk hntrn mun leh smpn idea tuk ms dpn haha igt dl ko wat preparation kawen. agk bz gk la. nsb la de mak n lela kn. kt dl xbrp nk phm sgt psl bnd2 cmni. tp bl akak kt kawen br kt rs. "oh cmni rupenye"
ct: ct sm2 la amik idea hntrn mun ni hehe

mun said...

ruzanna:panjng comment nadia nie..papepown thnks coz sudi comment...yup..mun setuju 100% nadia

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...