BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, April 17, 2010

:semakin sihat:

fuhh...fuhhh....buang habuk skit.....dah naik sawang blog nie...
yelahkan tuan punya blog nie...sudah seakan tiada masa untuk berblog...
sejak berkain batik...berpilis...berbedak sejuk...bertungku....dan ber bagai2 lagi la...
24 jam yang diberi seakan tidak cukup untuk buat segala-galanya..
kini tumpuannya sekarang hanyalah untuk uwais mirza dan target untuk men'slim'kan diri...
arinie dah masuk 3 minggu lebih saya berpantang....
juga sudah 3 minggu lebih mirza menatap dunia.....
uwais mirza semakin sihat..alhamdulillah....
meh kiter tengok perkembangan mirza
......
...
.
masa memula lahir...berat mirza 2.95kg

lepas 7 hari..berat mirza 3.2 kg

then,pada hari ke 20..berat mirza sudah 4.1kg

mirza jugak sudah pandai mengenal orang...
sudah pandai senyum bila di ajak main..
sudah mengeluarkan suara..."aaaaa"....
.....

*anak mama nie penggeli orangnyer...uk uk skit..dah bising minta pampersnya ditukar...
lepas tukar...boleh pulak dier sambung uk..uk..hahaha....:)
* mirza jugak bgn awl....kul 5 pg dah bangun ajak mama n papa dier main....layankan jelah...

6 comments:

nurul aziyana said...

seronoknya melayan karenah anak kan??ish xsabar...

Puan Jiha said...

ala seronoknye.... tak sabar jugak ni eegegege

mun said...

nurul:haah nurul...mengantuk pown hilang tengok muka anak...
jiha:sabarla tak lama lagi turn awk pulak

Ctiey said...

ala.. rindu sgt ngan uwais.. bila la leh melawat uwais lg nie.. hehehe.. bila uwais dah besar nnt bole la bawak pi opis.. hehehe..
ngan mun pun rindu jgk.. dah lama tak sembang2 ngan mun.. huhuhu..

NURUL said...

dulu masa raina kecil masa tu nurul dlm pantang lg raina pun mcm tu seorang yg penggeli, penjijik setiap masa tukar pampers.

sampai skrg dia mcm tu. setiap 3 jam atau 4 jam mmg nurul displinkan menjaga raina untuk tukar pampaers

mamaelly said...

ngeeeeeeeeee comelnye miza tdo...aduih...sbar mama elly sabar

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...