BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, April 5, 2010

:anak papa:

incik amir sungguh teruja bile dpt tahu saya peknen
keterujaan dier lagi bertambah bile dapat tahu anak yang dikandung adalah anak lelaki
owh..ok....saya pown teruja jugak tau...tapi incik amir lagiiiiiiiiii teruja...
bile uwais mirza hadir dalam hidup kami berdua.....
kami rasa hidup ini sudah lengkap....
uwais mirza adalah tanda cinta kami berdua....

- tido pown sebelah anak-


-nyenyaknye tido sampai tak sedar kite snap pic dier-

-anak papa yang suka buat aksi comel ketika tido-

10 comments:

mamaelly said...

mun..comelnye baby masa tdo...heheheh kalau elly dapat kompom dia tak dapat tdo lena..kene kcau je

nurul aziyana said...

mun, dh bersalin ker?alamak ketinggalan la berita ini..anyway congrate..syoknya..take care n slmt berpantng yer

mun said...

elly:comelkan elly..mun geram jugak..hehehe...suka bau uwais..
nurul:yup..dah nk msuk 2minggu berpntg...tengkiu...

mamaelly said...

mun..uwais tak suka kene bedung ke

ღnFashyaღ said...

comelnye baby mirza tido....kalo dapat tu kiss die banyak kali..hihi..biar die terjaga..hihi

Ctiey said...

waaaa baby uwais... sangat2 comel bile tdo.. cute n manja betul... adeh.. rindu sgt2 kt uwais... bile la leh jumpa uwais lg ek.. huhuhu..

mun said...

elly:urm..kdg2 dia suka kene bedung..kd2g2 tak..hahaha....tapi mun bedung jugak....
fasya:papa die duk kiss2 dier..tp tak terjaga pown fasya....
ctiey:bile2 jer leh jumpa ct....

Dayu said...

alahai anak dan bapak..
ur hubby betul2 enjoy ajdik bapak gaya nya..
bestnya

NURUL said...

anak papa n mama ye :)

mun said...

dayu:tu la....sepanjang masa duk menatap jer anak bujangnye tue...
nurul:mcm lebih ke anak papa jer..hahahha

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...